Соопштение до јавноста: Нов режим во паркинг на Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Ве известуваме дека СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, воведува нов режим во однос на паркингот. Работното време на паркингот од 08:00 до 01:00 часот останува исто, додека транзитниот бесплатен период ќе изнесува 30 минути

Првите 4 саати чинат како и до сега 40 денари, а после тие 4 саати, секој саат чини 40 денари. Со тарифата 4 саати за 40 денари, Скопје Сити Мол останува наејвтин паркинг во Македонија. 

Паркингот како и до сега е бесплатен за лицата со инвалидност, со приложување на инвалидската книшка при влез и излез од Трговскиот Центар на лицата од обезбедување.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •