Spizzicotto

spizzicotto[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 3074-018

m: 070 381 214

e-mail: info@spizzicotto.com.mk

w: www.spizzicotto.mk

Spizzicotto

Спицикото е еден од најстарите и најпознатите македонски брендови за свежо подготвена храна кој постои од 1998 година и кој во октомври 2012 година го отвори и своето трето продажно место во скопскиот Сити Мол.

Сите состојки кои Спицикото ги користи за подготовка на производите се со висок квалитет и македонско потекло. Зад Спицикото стои тим од четириесетина вистински љубители на добрата храна, посветени на подготовка на вкусни и свежи оброци.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?