Sport Vision Kids

sport-vision-kids[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 30 73 961

m: 076 311 031

e-mail: sportvision2@sportvision.mk

w: www.sportvision.mk

fb: www.facebook.com/sportvisionbih

Sport  Vision

Најголем малопродажен ланец на спортски обувки, облека и опрема на териториторијата на поранешна Југославија со над 100 продавници сместени во Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Својата работа ја заснова врз неколку концепти: Sport Vision мултибренд продавници, Sport Vision Kids, Sport Vision Outlet и Adidas продавници.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?