Sport Vision со супер понуда

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во мултибренд продавницата на Sport Vision Macedonia #skopjecitymall до 25 Јули (среда) за купени два или повеќе производи добивате дополнителни 20% попуст на цела сметка

*од акцијата се исклучени реквизити со цена под 600 ден.
*акцијата не важи на новата колекција


  •  
  •  
  •  
  •  
  •