Спреми се за прослава | 1иот роденден на Јack&Jones во Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Спреми се за прослава на 1иот роденден на Јack&Jones во Скопје Сити Мол и искористи ја можноста да купиш парчиња од најновата колекција есен зима со роденденски попуст од -20% на целиот асортиман и до неверојатни 50% на селектирани парчиња. Акцијата трае од 06-12 Ноември. Вашата адреса за урбан стил и скандинавски квалитет. Ве очекуваме ~ 

Јack&Jones Скопје Сити Мол први спрат.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •