Springfield

springfield[1]

ПРВ КАТ

t: +389 71 227 108

e-mail: springfield@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/springfield

fb: www.facebook.com/Springfield

Springfield

Овој шпански бренд е наменет за модерни и урбани мажи и жени со космополитски дух, но и со европски сензибилитет кој се карактеризира со лежерност, опуштеност и активност.

Иако Springfield е посветен кон модерен дизајн, удобност и квалитетни материјали, сепак има достапни цени. Брендот е создаден потполно да ги задоволи и најпребирливите вкусови. По успехот со машката линија, која беше промовирана во 1988 година, во 2006-та беше лансирана и женска линија.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?