🌹 Среќен 8-ми март 🌹

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Драги дами,
 Скопје Сити Мол ви посакува да бидете мудри, горди, достоинствени, храбри и силни, а истовремено и нежни и внимателни.
 Среќен 8-ми март 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •