Среќни часови во Нептун само на 17-ти август – Големи попусти и подароци на секој час!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Само овој понеделник 17-ти август HAPPY HOURS акција во Нептун со големи попусти и подароци на секој час! Посетете ја Нептун продавницата во Скопје Сити Мол овој понеделник, разгледајте ги одличните понуди, купете и бидете потенцијален добитник на еден од 250-те подароци. Акцијата важи во сите 25 продавници на Нептун ширум државата, како и онлајн на нивната веб страна https://www.neptun.mk/. Не ја пропуштајте оваа шанса за шопинг по одлични цени со големи попусти и можност да добиете подарок!

Овој август Нептун го посвети на сите оние 300.000 домаќинства кои се дел од нивната “haPPy” лојална програма и имаат купувано производи изминативе шест години колку што и постои најголемата лојална програма во државава. Кампањата со назив “Нептун – Дел од вашиот дом” опфаќа повеќе категориски промоции во кои се опфатени најквалитетни уреди од најпознатите светски брендови по супер цени. Во кампањата на интересен начин се претставени секојдневни ситуации во кои голем дел од семејствата во нашата држава ќе се пронајдат. Видео рекламите од кампањата може да ги погледнете на линкот: https://bit.ly/3h4y4aE.

Нептун Македонија има широка палета на услуги за своите клиенти како: лојална програма, инстант кредити, дополнителни гаранции, премиум достава, онлајн продажба, мобилна апликација за онлајн шопинг, кредитна и кешбек картичка haPPy MasterCard.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •