Studio Moderna

studio-moderna[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 3074-806

m: 078 482 739

e-mail: shop.citymall@studio-moderna.com

w: www.studio-moderna.com

fb: www.facebook.com/StudioModernaGroup?sk=wall

t: www.twitter.com/studiomoderna

Studio Moderna

top-shop[1] dormeo[1]

Со единствена инфраструктура, Студио Модерна е единствената компанија присутна на 21 пазар во централна и источна Европа;  вертикално интегрирана машина за продажба повеќе од 20 години и искуство во креирање решенија за потребите на купувачите; пристап до 400 милиони луѓе во централна и источна Европа.

Дормео е бренд кој нуди поквалитетно спиење и удобност за луѓето во спалната соба, но и пошироко. Ние знаеме дека спиењето и удобноста се екстремно важни и затоа на нашите клиенти им го нудиме само најдоброто.

Производите Дормео ги следат најмодерните трендови во грижата за Вашата благосостојба и направени се од најмодерните материјали, според најновите производни процеси.

ТопШоп е еден од најголемите повеќеканални малопродажни ланци во централна и источна Европа. Уште од своите почетоци во 1996 година расте рапидно и сега е присутен на 5 ТВ шопинг канали во живо, 21 мултинационални веб страни, 135 брендирани сопствени малопродажни продавници продавајќи познати брендови.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?