Sugar Land

sugar-land[1]

ВТОР КАТ

t: +389 75 311-314

e-mail: erentrejd@hotmail.com

Sugar Land

Дојдете во Sugar Land каде ќе пронајдете многу различни видови на гумени бомбони, лижавчиња, чоколади и едно посебно изненадување: чоколадна фонтана!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?