Superdry со нови модни парчиња за пролет/лето

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Superdry претставуав еден од омилените брендови на мажите кои што се љубители на покежуал стилот. Брендот како и претходните години ни донесе новитети за пролет/лето сезоната.

Во целата колекција може да се најдат, нови дуксери, панталони, јакни, маици и голем број на уникатни аксесоари кои се препознатливи за брендот.

Во оваа колекција фокусот е ставен на помладата генерација, сепак модните парчиња се направени да се вклопат и кај оние посериозни мажи кои сакаат да изгледаат малку поразлично од класичното облекување.

Сите парчиња од оваа колекција можете да ги најдете во продавницата на Superdry во Скопје Сити Мол. 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •