Светни Сино | Скопје Сити Мол го одбележува светскиот ден на аутизмот

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувана македонска јавност…

Повелете на дружење, игра, песна и забава со деца и лица со аутистичен спектар на нарушувања.Ајде, заедно да ја дадеме поддршката и да го одбележиме Интернационалниот ден за подигнување на свеста и прифаќање на АУТИЗМОТ како состојба и различност, еднаква со сите други човекови состојби и различности.

СВЕТНИ СИНО!!!

Дата: 02 Април 2019
Локација: На главниот влез од Скопје Сити Мол
Време: 18:00 – 20:00 часот


  •  
  •  
  •  
  •  
  •