Светски ден на астрологијата | Др. Зоран Крстевски во Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Денес е светски ден на астрологијата 
По тој повод денес од 18:00 до 22:00 часот, ќе имате можност за астролошки консултации со Др. Зоран Крстевски. 

Локација: приземје 

Услов за учество ќе биде да се приложи фискална сметка со вредност над 1.500 денари со дата 19.03.18
Начинот на пријавување е на пултот за регистрација во склоп на поставката и е на принципот прв пријавен, прв услужен. 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •