Swarovski ви подарува за Валентајн!!!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во месецот на љубовта се е во знакот на изненадувања и подароци.

Со сметка над 9000 денари добијте и вие блескав подарок – прекрасна Remix бразлетна.

* се додека има залихи


  •  
  •  
  •  
  •  
  •