Tally Weijl

tally-weijl[1]

ПРВ КАТ

t: 02 30 60 990

m: +389 71 260-308

e-mail: twskopje@gmail.com

w: www.tally-weijl.eu

fb: www.facebook.com/TALLYWEiJL.official

t: www.twitter.com/TALLY_WEiJL

Tally Weijl

Tally Weijl е интернационална модна групација со седиште во Базел, Швајцарија.

Центарот за дизајн се наоѓа во модната метропола, Париз. Брендот има речиси 500 продавници во 30 земји ширум светот.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?