Telekom

t-mobile[1]

Приземје

t: +389 2 3096-917

e-mail: pos_citymall@telekom.mk

w: http://www.telekom.mk

fb: www.facebook.com/t.mobile.mk

t: www.twitter.com/TMobileMK

Telekom

Телеком продажниот салон во Skopje City Mall шопинг центарот на корисниците им нуди комплетно ново доживување, преку интерактивни елементи и мултимедијални содржини. Во Телеком продажниот салон, најсовремен и модерен простор на Македонски Телеком АД – Скопје и Т-Мобиле Македонија, можат да се најдат сите продукти и услуги на T-Home и T-Mobile брендот.

Македонски Телеком АД – Скопје станува дел од меѓународната групација Дојче Телеком и успешно работи под закрила на светскиот Т бренд на Македонскиот пазар од 2011 година. Компанијата  е водечки национален оператор за електронски комуникации, кој на своите корисници им нуди широк спектар на врвни телекомуникациски услуги и забавни содржини, во доменот на фиксната мрежа, широкопојасни услуги и интегрирани решенија, како и телевизија преку интернет протокол (IPTV).

Т-Мобиле Македонија е првиот мобилен оператор и лидер на пазарот на мобилната телефонија во Македонија.  Брендот нуди продукти и услуги за мобилна комуникација, интернет со големи брзини и конвергирани сервиси за приватни и бизнис корисници. Т- Мобиле Македонија ја има најдобрата мрежа која покрива повеќе од 99,9% од населението.

На територијата нa Р. Македонија, Македонски Телеком АД – Скопје и Т-Мобиле Македонија, имаат малопродажна мрежа со 42 Телеком продавници.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?