Terranova

terranova[2]

Приземје

m: 071 240 449

e-mail:cmalltrn@gmail.com

Terranova

terranovakids[1]    calliope[1]

Terranova е моден брeнд на пазарот препознатлив по својот свеж и ведар имиџ исполнет со живот и цени достапни за секого. Нашата продавница е само една од низата продавници на Terranova-мономарка ширум целиот свет, секогаш следејќи ги најновите модни трендови. Зачудувачки секојдневен – тоа е LIFE STYLE Brand. Easy to wear – бидејќи е производ кој се користи за облекување, Easy to buy – пред се заради достапните цени, Easy to live – поради неверојатното чувство на слобода кое се чуствува во нашите продавници.
Во нашите продавници ги имаме и следните брендови: TERRANOVA KIDS – бренд наменет за најмалите, како и CALLIOPE – брeнд кој може да се објасни со својот единствен стил, млад и иновативен гламур кој карактеризира природност и шарм. Овие брeндови ги пратат најновите модни трендови, се со цел да се задоволат интересите и желбите на нашите клиенти. со 42 Телеком продавници.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?