Timberland – големи переформанси и футуристички стил во минималистички пакет!

Timberland logo

Новата пролетна колекција на Timberland е лесна и трендовска, која на модерен начин создава фузија помеѓу спортот и модата. Динамичните нови производи ја следат минималистичката естетика што резултира во ултимативна спортска облека за урбана средина.

Брендот со богато наследство загледан во иднината,  Timberland, направи уште еден иновативен чекор претставувајќи ја Flyroam колекцијата.

Ултра лесната изработка на новите пролетни чевли на Timberland ги карактеризира врвниот избор на чевлите. Сите стилови се достапни во кожна и платнена варијанта, со моделите од џинс или со луксузните casual wear.

Во срцето на оваа импрсивна колекција лежи потполно нова технологија која Timberland ја разви во сопствена режија. Револуционерниот AeroCore го става фокусот на редукција на тежината и флексибилноста. Содржи посебна вид на пернички во комбинација со издржливиот ѓон, така да чекорот е многу полесен, со полесно движење и пријатно чувство.

Облеката е со аеродинамични линии, функционална и модерна.

Новите модели се достапни во продавницата на Timberland во Skopje City Mall.

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Men's Spring Looks

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?