Timberland

timberland[1]

Приземје

m: +389 71 227-109

e-mail: timberland@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/timberland

fb: www.facebook.com/TimberlandMacedonia

t: www.twitter.com/Timberland

Timberland

Моден бренд кој има за цел да направи разлика во животот на потрошувачите. Timberland  произведува обувки и облека за сите категории на потрошувачи.

Timberland работи со висока технологија со цел да обезбеди квалитетни производи, кои се удобни да се носат преку целиот ден и се во добра форма во текот на целата година.

Истовремено, општествената одговорност кон животната средина е главниот принцип според кој фукнционира оваа компанија.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?