Tritex

tritex-logo[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 30 97 570

e-mail: contact@triteks.com

w: www.triteks.com

fb: www.facebook.com/pages/TREND/52897906286

Tritex

Веќе 20 години, постојат лојални потрошувачи кои им веруваат на брендот Тритекс. Успешната приказна на Тритекс Трејд започнува од крајот на 1994 година, кога е и основана фирмата Тритекс Трејд, и се заснова на вредности како што се квалитетот, иновациите, флексибилност и прилагодливост кон сите општествени промени и економски предизвици на времето.

Брендот Тритекс е синоним за онаа таргет група на потрошувачи кои преферираат квалитет.  Целокупниот асортиман може да се најде во специјализиранaта продавница во Skopje City Mall на втор кат.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?