Ве носиме во “Новогодишен Свет на Бајките”

Ве носиме во “Новогодишен Свет на Бајките”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

❄️Ве носиме во “Новогодишен Свет на Бајките” 😍 Секој од вас ќе има можност за прв пат да присуствува и да ужива во Куќата на Аладин и џинот од ламбата, слонот на 1001 ноќ, Ивица и Марица со Вештерката, Летечкиот килим на Аладин, Штиклата на Пепелашка, Кочијата на Пепелашка, бајки кои секој од нас ќе го направи посебно среќен пред новогодишните празници. ❄️ ☃️ Богатата програма и предновогодишна магија во светот на бајките ќе им овозмжи на најмладите да уживаат во интерактивните тури каде ќе ги пречекаат професионални актери во улогите на ликовите од секоја бајка‼️


  •  
  •  
  •  
  •  
  •