Ве покануваме на официјалното отворање на брендот Superdry

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Ве покануваме на официјалното отворање на брендот Superdry во Скопје Сити Мол – прв кат, во среда од 20:00 часот. Уживајте во новата урбана атмосфера заедно со 🎧 – Irie Scratch и тренди парчињата со спортски дух. За купувачите и посетителите подготвивме и многу изненадувања. Ве очекуваме!
***
SuperDry. SuperFast. SuperCrazy.SuperStyle. SuperSkopje

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •