Вечерва | Вашиот принц Ве очекува!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Пронајдете го вашиот омилен чевел на попуст, Вашиот принц Ве очекува 

Денес од 19 – 21 часот!

* Локација на приземје ( Кај Swarvoski )

Повелете на ✪ SHOES WEEK ✪ шопинг во Скопје Сити Мол!
За сите љубители на модата и модните трендови 🕶 Fashion Month во #SkopjeCityMall #ShoesWeek


  •  
  •  
  •  
  •  
  •