Viktor Chevignon

viktor-chevignon[1]

ПРВ КАТ

t: +389 2 3066-838

m: 076 361 616

e-mail: vccitymall@yahoo.com

ВИКТОР ШЕВИЊОН– бутик кој ја носи прв модата од Италија во нашата земја, од 1992 година. Концепт  на бутикот е продажба на обувки, кожни јакни, кожни аксесори и текстил од познати Италијански брендови –Albero Guardiani, John Richmond, Roberto Cavalli, Iceberg, Cesare P., Osey, Silk-o, Rodolfvo Valeri, Takeshy Kurosawa, Sonny Bonno, Masterpelle…

Бидејки концептот е мултибренд бутик, секоj пар чевли, чанта, кожна јакна и секое парче текстил е одбрано со посебно внимание за квалитет, изглед, дизајн со печат “Made in Italy”.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?