ВЛЕЗИ ВО НОВИОТ СВЕТ НА ЧОВЕКОТ ПАЈАК ОВОЈ СЕМЕЕН ДЕН

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

На најновиот Семеен Ден во Cineplexx, дојди облечен во твојот најдобар Спајдермен костим и добиј можност да добиеш часовниксо ликот на Спајдермен од Flik Flak, или пак најновото Спајдермен Мени со играчка по избор.

Ќе боиме на лице, ќе боиме и цртаме.

Се гледаме во кино од 12-15:00, оваа сабота на 15.12.2018

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот.

Оригинален наслов: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Почеток на филмот: 13.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура
Режија: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)


  •  
  •  
  •  
  •  
  •