Време е за Last Minute Sale шопинг во ALDO!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во ALDO 🛒

#LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

Image may contain: shoes

Редовна цена 4,500 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,350 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 5,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,770 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 5,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,770 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 6,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3 450 денари

Image may contain: shoes and indoor

Редовна цена 5,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,950 денари

Image may contain: shoes and indoor

Редовна цена 8,990 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 5,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,950 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 4,500 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,470 денари

Image may contain: shoes and indoor

Редовна цена 6,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,070 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •