Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA 

Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

#LastMinuteSale#времеезашопинг#SkopjeCityMall

Image may contain: shoes

Редовна цена 6,790 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,395 денариImage may contain: shoes

Редовна цена 5,590 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,795 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 5,590 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,677 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 5,590 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,795 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 6,190 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,095 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •