Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT 🛒
Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

#LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

Image may contain: people standing

Редовна цена 8,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена 8,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 10,500 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 5,250 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 18,000 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 10,800 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 19,000 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 11,400 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 8,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 5,340 денари

Image may contain: shoes

Редовна цена 7,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,950 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 8,900 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •