Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones 
Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

#LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

No automatic alt text available.

Редовна цена 5,580 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,790 денари

Image may contain: one or more people and people standing

Редовна цена 6,200 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена 1,860 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 930 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 3,100 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,590 денари

No automatic alt text available.Редовна цена 6,200 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари

Image may contain: people standing

Редовна цена 2,100 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,550 денари

Image may contain: shoes
Редовна цена 6,200 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари

 Image may contain: shoes
Редовна цена 6,200 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •