Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 
Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

#LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

No automatic alt text available.

Редовна цена 4,300 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,290 денари

Image may contain: table and indoor

Сет тањири
Редовна цена 2,350 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,175 денари

Image may contain: people sitting, table and indoor

Сет чаши
Редовна цена 3,100 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,480 денари

Image may contain: table and indoor

Редовна цена 3,100 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 2,480 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена 2,950 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 885 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •