Време е за Last Minute Sale шопинг во New Yorker

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Време е за Last Minute Sale шопинг во New Yorker 
Побрзајте попустите траат додека има залиха.
Уживајте во шопинг со намалени цени‼️
Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/

#LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

Image may contain: people standing

Редовна цена 1,599 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 669 денари

Редовна цена 849 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 449 денари

Image may contain: people standing
Редовна цена 3,149 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,299 денари

 Image may contain: people standing
Редовна цена 1,849 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 449 денари

 Image may contain: people standing
Редовна цена 3,149 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,299 денари

 Image may contain: people standing
Редовна цена 1,899 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 669 денари

 Image may contain: people standingРедовна цена 2,199 денари
🛍️ Last Minute Sale цена 1,299 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •