Welcome baby . mk

welcome-baby-mk-logo

ВТОР КАТ

fb: https://www.facebook.com/Welcome-Babymk-818533348234115

Welcome baby . mk

Welcome baby . mk е специјализирана продавница за персонализирани подароци, наменета за сите оние кои сакаат да подарат љубов, честитки и искрени желби на новите родители со оригинален и практичен подарок за бебе. Ви нудиме широка палета на подароци, која би задоволила различни желби, интереси и потреби: Торти од пелени, Кутии подароци за новороденче, Персонализирани слики СПОМЕНАРИ, Персонализирани крпи, Персонализирани боди, Персонализирани перничиња. Нашата палета на производи ја збогативме и со дел на производи за возрасни, како персонализирани чаши, маици, крпи и перничиња. Сите подароци се луксузно спакувани и со картичка за посвета. Се наоѓаме на втори кат, веднаш до КРШ.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?