WENICE multi brand kids fashion

wenice_multi_brand_CMYK

ВТОР КАТ

t: +389 2 3082-060

e-mail: wenice.mk@gmail.com

WENICE multi brand kids fashion

Преку сопствениот бренд Wenice multi brand kids fashion застапници сме на повеќе реномирани детски брендови и тоа : SAM 0-13, Idil baby, Mamino, Breeze, Cichlid, Mackays, Wendee,Vitex итн.

Wenice multi brand kids fashion ги следи најновите модни трендови за деца од 0-16 години.

Според детските активности колекциите во Wenice multi brand kids fashion се поделени во 4 категории

  • Деца со стил : уникатен,шармантен изглед за специјални настани ( крштевки,родендени,ноќни прошетки ).
  • Тренди мода : Импресивен дизајн и текстил во одлични комбинации за удобност и модерен изглед.
  • Секојдневна мода : Удобна и квалитетна облека за секојдневни активности.- Спортска облека : Модели кои им дозволуваат на децата леснина, комотност и слобода додека спортуваат.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?