Women’secret

women-secret[1]

Приземје

t: +389 71 227-073

e-mail: womensecret@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/womensecret

fb: www.facebook.com/womensecret?ref=ts

t: www.twitter.com/women_secret

Women’secret

Women’secret е бренд кој нуди долна облека, пижами, костими за капење и модни додатоци за соверемената жена.

Брендот создава нови идеи за да го направи животот едноставен и забавен, некогаш провоцирајќи емоции, а друг пат нудејќи конкретни солуции. Women’secret  е бренд создаден од жени и за жени.

Во моментов  постојат 520 продавници на Women’secret во 40 земји во светот.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?