Yves Rocher

women-secret[1]

Приземје

t: +389 2 3094-943

e-mail: prodavnica1@yves-rocher.mk

w: www.yves-rocher.mk

fb: www.facebook.com/YvesRocherMakedonija

Yves Rocher

Пред 50 години,  Yves Rocher ја создаде Botanical Beauty, врз основа на богатствата на ботаничкиот свет и нивниот  бесконечен потенцијал.

Од самиот почеток, тој инсистираше на контролирање на секој чекор од производствениот циклус, со цел да се гарантира квалитетот и безбедноста на сите производи на овој почитуван и достапен бренд.

Ние ги собираме нашите органски одгледани растенија. Ги екстрахираме најдобрите состојки од светот на билките и ви нудиме производи произведени во нашите фабрики во Бретања.

Ние секогаш сами ги дистрибуираме нашите производи (преку нарачки по пошта, продавници и Beauty институти и online), без посредници, за да се осигураме дека ќе добиете најдобра грижа за убавината по најпристапни цени.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?