za-nas-scm

Нашата приказна

scm-logo

Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето. Како најголем центар од ваков карактер во регионот, Skopje City Mall полека прераснува во новото обележје на модерно Скопје.

Со својата уникатност, подеднакво и во понудата и во дизајнот, Skopje City Mall привлекува посетители од целата држава и пошироко нудејќи им неповторливо искуство преку една нова димензија на шопингот.

Освен модните брендови, понудата ги опфаќа и сите сервисни услуги, потреби за домаќинство, козметика и убавина, книжарница, детски катчиња со забавен и едукативен карактер, тематски и семејни ресторани, брза храна, кафулиња, кино, куглана и многу други содржини кои заедно придонесуваат купувањето и дружењето да станат вистинска, врвна забава.

Со своите 150 продавници меѓу кои се вбројуваат светски реномирани брендови како и локални трговски марки, Skopje City Mall ја има најбогатата понуда за женска, машка и детска мода, играчки, чевли, модни додатоци, накит, техничка опрема, хипермаркет и други содржини кои ја комплетираат понудата.

Конструиран од американската архитектонска компанија Laguarda Low, со богато искуство во изградба на комерцијални објекти, дизајнот на Skopje City Mall е современ и единствен во својот изглед. Екстериерот со живописно уредени кафе барови и места за седење овозможува максимално уживање во пријатната скопска клима.

Кликнете на линкот подолу за да ја видите комплетната

листа од сите продавници

ИНВЕСТИТОРИ

Skopje City Mall е изграден како заедничка инвестиција на Fashion Group, Neptun и Balfin Албанија.

fashion-group-logo

Fashion Group

дознајте повеќе на

www.fashiongroup.com.mk

neptun

NEPTUN

дознајте повеќе на

www.neptun.mk

balfin-albania

BALFIN

дознајте повеќе на

www.balfin.al

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2016 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?