За успешен почеток на учебната година Sport Vision подготви ….

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

За успешен почеток на учебната година Sport Vision #SkopjeCityMall за сите ученици подготви специјална понуда.

Одберете Champion сет од патики, тренерки и ранец за супер цена од само 3.590 денари

Champion сетот е достапен во мултибренд продавниците на Sport Vision, во комбинации за момчиња и девојчиња.

*Понудата трае до истекот на залихите


  •  
  •  
  •  
  •  
  •