ВРЕМЕ Е ЗА ЗАБАВА ВО НАШИТЕ ЗОНИ ЗА ЗАБАВА

BO Bowling Club - моментално затворено

Скопје доби сосема нов и уникатен bowling клуб. Во Скопје Сити Мол се отвори првиот “бутик” боулинг во Македонија – BO Bowling, клуб според сите стандарди токму онака како што му доликува на еден ваков модерен клуб. Боулајте на една од нашите 10 стази. Уживајте во нашиот избор на уникатни коктели. Специјалитетите во кујната нека бидат ваше посебно задоволство. 

Кај нас важи правилото кој прв ќе дојде, тој ќе си фати место.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Секој ден 10:00 до 00:00

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

t: +389 2 3052-112

ЦЕНА

Куглање: 150 денари по играч

Билијард: 300 од час

Имагинариум - моментално затворено

Најголема игротека во Македонија на неверојатни 800 м2 со супериорна опрема за игра и со шведски стандарди за безбедност на детската игра. Возбудливо и сигурно за сите деца корисно за развој на фантазијата и моториката на Вашето дете. Секој месец со нови едукативни содржини. А за родителите имаме бесплатен интернет.

Игротека… каква што не сте виделе!
Игротека… каква што сте посакувале!
Игротека… каква што Скопје одамна заслужува!

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Секој ден 10:00 до 00:00

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

+ 1 (222) 333 4567

ЦЕНА

100 денари за еден час

200 денари неограничено

Играчница

Дојдете и пробајте ги најновите видео игри. Тие се големи, светаат, имаат музика и премногу забавни

  • Трки со мотори
  • Трки со коли
  • Кошарка
  • Аркадни игри
  • Воздуешен хокеј
  • Стратегија игри и многу други
РАБОТНО ВРЕМЕ:

Секој ден 10:00 до 00:00

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

m: +389 78 500-035

ЦЕНА

Жетон 50 денари

Translate in English»