Закуп на локал

leasing

Skopje City  Mall од неговото постоење прерасна во регионален шопинг центар, кој со својата богата понуда ги задоволува префинетите вкусови на потрошувачите од Македонија, јужна Србија и Косово.

Разновидната понуда од преку 150 локали меѓу кои светски познати брендови во малопродажната текстилна индустрија, телекомуникациските оператори, хипермаркет, кино оператор-  надополнети со регионални и локални брендови е доволна провокација за Вашиот бизнис план и можност вашиот Бренд да се најде во големото семејство на Skopje City Mall.

Одговорите на Вашите прашања можете да ги пронајдете на средба со лизинг тимот на Skopje City Mall.

За повеќе информации во врска со изнајмување на локал во Skopje City Mall
обратете се на л
изинг тимот

Олга Дервенџи

лизинг менаџер

E-mail: olga.d@skopjecitymall.mk

Виктор Граматиков

лизинг асистент

Е-mail: viktor.g@skopjecitymall.mk

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?