18ти КрафтАРТ Фест

 
 
   

18ти КрафтАРТ Фест, Новогодишен настан организиран од Скопје Сити Мол и МАТА Скопје

Ве покануваме на овогодишниот КрафтАРТ Фест во Скопје Сити Мол.
Селекција од рачно направени производи за подароци и разни додатоци за сезонава, од повеќе од 20 производители ќе бидат достапни за продажба од 10 до 22 часот на 23, 24, 25 декември, 2022
Се надеваме дека ќе бидете во можност да ни се придружите и исто така да го споделите овој Крафт и АРТ настан со колегите и пријателите.
Сите се добродојдени и со нетрпение ве очекуваме во Скопје Сити Мол!

Организатори: Скопје Сити Мол и МАТА Скопје


 
 
   
Translate in English»