ADIDAS SOLARDRIVE: ПАТИКИ СО РЕВОЛУЦИОНЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА

 
 
   

Инспириран од технологијата на NASA, Аdidas Running за летната сезона 2019 ја пласираше единствената SOLARDRIVE тркачка силуета со неверојатни перформанси која доаѓа во две комбинации на бои.

Овие лесни патики со иновативна технологија, овозможуваат врвна поддршка и комфор за време на трчањето на секој спортист. Новиот женски модел е комбиниран со посебна црвена и виолетова, со што се произведува вибрантна фузија на боја, додека машкиот модел претставува комбинација од јака црвена со црна и сива за оживување на космичката енергија.                       Концептот на фузија, односно спојување на два елемента во еден, претставен е токму низ оваа комбинација на бои кај двата модела.Почувствувајте ја и Вие револуционерната технологија на SOLARDRIVE патиките и подигнете го своето трчање на повисоко ниво.

Новите SOLARDRIVE патики за трчање достапни се во продавниците на Sport Vision во Скопје Сити Мол.


 
 
   
Translate in English»