Анимираниот филм Кариран Нинџа пристигна во Cineplexx

 
 
   

Cineplexx ви го претставува новиот анимиран филм за деца. Приказната е за Алекс, ученик кој добива нинџа кукла од неговиот чичко Стјуарт по патувањето во Тајланд.

Оригинален наслов: Ternet ninja
Почеток на филмот: 02.05.2019
Траење на филмот: 81 Минути
Земја / година: DNK/2018
Жанр: Анимација, Комедија
Глумци: Anders Matthesen, Alfred Bjerre Larsen, Emma Sehested Høeg
Режија: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen
Дистрибутер: Cutaway Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Алекс наскоро сфаќа дека чудната шарена кукла со копчиња неместо очи е всушност жива и може да му помогне да се заштити од насилниците на училиште. Меѓутоа, кога Алекс одлучува да возврати на услугата, тој открива дека нинџа куклата е опседната и дека тој има мисија да ја одмазди.

Погледнете ја кратката содржина од анимираниот цртан филм:


 
 
   
Translate in English»