Calzedonia: Лето 2022 година – време на светли бои

 
 
   

Лето 2022 година – време на светли бои и ексклузивни модели и материјалиЗа летото 2022 година, Calzedonia претстави разновидна колекција во која можете за себе да побарате инспирација за модерен костим за капење.

Костимите за капење на Calzedonia за лето 2022 се со весели бои и дезени, животински принтови со најразлични детали кои му даваат посебност на костимот за капење.


 
 
   
Translate in English»