Cineplexx FAST&FURIOUS party!

 
 
   

Момци и девојки, фанови на Брзи и бесни, овој четврток организираме изложба на автомобили на катната гаража на Skopje City Mall a поддржано од Jägermeister и Monster Energy.За добра музика ќе се погрижат диџеј DJ Babura Junior и DJ Boogieman. Почнуваме во 18 часот на 18 мај!.Билетите за 10-тото продолжение на Брзи и Бесни се веќе во продажба, а овој пат филмот е достапен и во 2Д и 3Д формат.


 
 
   
Translate in English»