Cineplexx: ПЧЕЛИЧКАТА МАЈА: МЕДЕНИ ИГРИ

 
 
   

Кога пчеличката Маја случајно ќе ја засрами кралицата на Бузтрополис, таа ќе мора да се докаже пред сите приклучувајќи се во натпреварот на „Медените игри“.

Оригинален наслов: Maya the Bee: The Honey Games
Почеток на филмот: 22.02.2018
Траење на филмот: 86 Минути
Земја / година: DEU/2018
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Noel Cleary, Alexs Stadermann
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

СОДРЖИНА Пчеличката Маја се има појавено за првпат пред стотина години и набргу станува една од најчитаните книги тоа време, омилена кај возрасните и кај децата. По првиот филм кој ја воодушеви публиката од сите генерации, ни пристигнува вториот дел. Кошничката на Маја е повторно полна и овој пат. Летото заврши и пристига претставник од Базтрополис со важна порака за кралицата. Дали нејзината кошница ќе биде повикана на Медените игри?


 
 
   
Translate in English»