Cineplexx | ТАКСИ 5

 
 
   

Полицаец кој што е префрлен во полициската станица во Марсеј, има задача да ја фати бандата италијанци кои возат моќни Ферари автомобили заедно со постарата внука на Даниел, возачот на легендарното бело такси.

Оригинален наслов: Taxi 5
Почеток на филмот: 19.04.2018
Траење на филмот: 102 Минути
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani
Режија: Franck Gastambide
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)


 
 
   
Translate in English»