Добродојде The Body Shop во Скопје Сити Мол

 
 
   

Здраво Скопје! Со задоволство најавуваме дека носиме #ChangemakingBeauty – убавина што носи промени. Се гледаме многу наскоро во Skopje City MallСо повеќе од 3.000 продавници во 80 земји, #TheBodyShop e вистински глобален козметички бренд, кој сака да поттикне позитивна промена во светот нудејќи висококвалитетна грижа за кожата и косата и декоративна козметика, инспирирани од природата и произведени етички и одржливо.Уште од 1976 година, кога нашата основачка, дамата Анита Родик ја отвори првата Ever продавница во Брајтон, Англија, се стремиме да бидеме сила што го менува светот на подобро и да промовираме љубов за себеси, за заедницата и за планетата.

May be an image of text that says 'THE BODY SHOP отворане 1 март 2023 за првите 100 купувачи 19:30ч. CKONJE сити мол WOOHOYSHO BODKS подарок јогурт за тело'

 
 
   
Translate in English»