Eдни од најубавите сандали што сме ги виделе во последно време

 
 
   

Се наближува потопло време, што не радува неизмерно, особено што конечно ќе можеме да облечеме сандали.

Во морето со прекрасни сандали, едни посебно ни се допаднаа. Станува збор за сандалите на Zarа со високи потпетици.

Она што ги прави посебни овие сандали се златните синџири со кои се украсени. Потпетицата од 9 сантиметри е доволно удобна, а квадратниот врв ги прави ултра модерни.


 
 
   
Translate in English»