End of summer with Kiko Milano

 
 
   

Те покануваме заедно да го заокружиме крајот на летото со добра музика и совршен спој на бои и текстури од новата револуционерна колекција Blue Me на Kiko Milano.Маестралноста и креативноста на Makeup артистот Милена Косич ќе допринесат со корисни совети и инспирација за day to night make up look.
📍 Kiko Milano – Skopje City Mall
📆 Четврток 22.09.2022
⏰ 19:00h🌊 Летото овој пат го испраќаме со новата колекција Blue me – ocean inspired conscious beauty на Kiko Milano со која учествува во подигнување на свеста за заштита на океаните и го поддржува собирањето и рециклирањето на пластични шишиња за еднократна употреба.


 
 
   
Translate in English»