Есенски тренд: Безвременски патики “Adidas Samba”

 
 
   

Ретро стилот од 1990-тите е многу тренди, па облеката и чевлите кои беа популарни во тоа време се враќаат во мода.

Adidas е еден од оние долговечни брендови кои од година во година наметнуваат нови трендови, но имаат и безвременски парчиња во своето портфолио.

Едно од таквите парчиња се патиките наречени Samba, кои беа многу популарни во деведесеттите, но исто толку популарни се и денес.

Adidas Samba

Судејќи според побарувачката, Samba патиките ќе бидат едни од патиките на сезоната.

Доказ за тоа се многу познати млади дами, како Кендал Џенер и Бела Хадид, кои ги носат овие патики.

Adidas Samba

Adidas Samba


 
 
   
Translate in English»